Dit kun je doen voor jouw pensioen!

Weet jij wanneer je met pensioen kunt? En heb je genoeg pensioen opgebouwd? Zorg dat je inzicht krijgt in jouw pensioensituatie en check samen met ons je pensioen!

Kom naar het pensioenspreekuur

Tijdens de Pensioen3daagse op 5, 6 en 7 november 2019 houden we 'pensioenspreekuur’ in Hilversum en ben je welkom voor een kosteloos pensioengesprek met één van onze pensioenspecialisten. Maak nu snel een afspraak op een datum en tijdstip dat jou het beste schikt. Elk gesprek duurt ongeveer 40 minuten.

Pensioenspreekuur tijdens Pensioen3daagse volgeboekt

Het pensioenspreekuur tijdens de Pensioen3daagse is inmiddels volgeboekt. Wel ben je op een andere dag van harte welkom bij ons. Neem contact met ons op om een afspraak te plannen buiten de Pensioen3daagse.

Op Koers

Met onze online tool 'Op Koers' kun jij je voorbereiden op het pensioengesprek. Met Op Koers krijg je een compleet beeld van je huidige pensioenopbouw en je inkomen na je pensioneren. In dit filmpje leggen we uit hoe Op Koers werkt. Na je aanmelding sturen we je een directe link naar Op Koers.

De Pensioen3daagse is een landelijk initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken, waarvan Koningin Máxima erevoorzitter is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld.