Dit kun jij doen voor jouw pensioen!

Heb jij genoeg pensioen opgebouwd? Zorg dat je inzicht krijgt in jouw pensioensituatie, zodat je op tijd weet of je nog wat moet doen voor je pensioen. Check samen met ons je pensioen!

Pensioenspreekuur volgeboekt

Tijdens de Pensioen3daagse op 6, 7 en 8 november 2018 houdt Pensioenfonds PNO Media 'pensioenspreekuur’ in Hilversum. Het pensioenspreekuur voor deze dagen is al volgeboekt. Maar gelukkig is het bij ons het hele jaar door Pensioen3daagse. Bel ons daarom gerust voor een afspraak op een andere datum via 035 702 34 56 of neem contact met ons op.

Op Koers

Om je voor te bereiden op het pensioengesprek, heeft PNO Media een online tool: Op Koers. Daarmee krijg je een compleet beeld van je huidige pensioenopbouw en je inkomen na je pensioneren. In dit filmpje leggen we uit hoe Op Koers werkt. Om het beste uit jouw pensioengesprek te halen, is het belangrijk dat je vooraf een kijkje neemt in Op Koers.

Wacht niet langer en meld je aan voor een pensioengesprek. Wil je direct naar Op Koers, ga dan naar jouw persoonlijke pensioenomgeving in MijnPNO. Je logt in met je DigiD.


De Pensioen3daagse is een landelijk initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken, waarvan Koningin Máxima erevoorzitter is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld.