Wat moet ik doen voor mijn pensioen?
Met pensioen gaan is een bijzondere gebeurtenis. Maar spaar jij nu genoeg voor je dromen straks? Zorg dat je inzicht hebt in je pensioensituatie. Dan zie je op tijd of je nog wat moet doen voor je pensioen.

Kom naar het pensioenspreekuur

Tijdens de Pensioen3daagse op 31 oktober, 1 en 2 november 2017 houdt Pensioenfonds PNO Media weer ‘pensioenspreekuur’ in Hilversum. Maak een afspraak voor een kosteloos pensioengesprek op de datum en het tijdstip dat je het beste schikt. Elk gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Je bepaalt zelf waar het gesprek over gaat.

Op Koers

Om je alvast op weg te helpen, heeft PNO Media een online tool: Op Koers. Daarmee krijg je een compleet beeld van je inkomen na je pensioneren. Ga aan de slag en bespreek je pensioensituatie tijdens de Pensioen3daagse met een van onze voorlichters. Om het beste uit het gesprek te halen, is het handig als je vooraf alvast zelf met je DigiD inlogt in Op Koers. In dit filmpje leggen we uit hoe Op Koers werkt.
Wacht niet langer en meld je aan. Na je aanmelding sturen we je direct een link naar Op Koers.

Het kan zijn dat het door jou gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is. Neem in dat geval contact met ons op. Dan plannen we de afspraak op een andere datum.

De Pensioen3daagse is een landelijk initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken, waarvan Koningin Máxima erevoorzitter is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld.

Ja, ik meld mij aan voor het pensioenspreekuur