Tijd voor een pensioencheck voor uw medewerkers!

Hebben uw medewerkers voldoende gespaard voor hun pensioen om later te doen wat ze leuk vinden? Tijdens de Pensioen3daagse op 31 oktober, 1 en 2 november 2017 nodigen wij uw medewerkers uit voor een pensioencheck.

Helpt u mee dit onder de aandacht te brengen?

Wat vragen we van u?

Als u hiernaast uw e-mailadres invult en op 'Verstuur' klikt, ontvangt u direct van ons een kant-en-klare e-mailtekst die u kunt doorsturen naar uw medewerkers. Of verwijs uw medewerkers door naar ‘de pensioencheck’ op onze website voor meer informatie en een aanmeldformulier.
Voorgaande jaren werden de persoonlijke pensioengesprekken tijdens de Pensioen3daagse zeer gewaardeerd. Mogen we dit jaar (weer) rekenen op uw medewerking om dit initiatief tot een succes te maken? 

Wat is de pensioencheck?

De pensioencheck is onderdeel van een persoonlijk pensioengesprek bij PNO Media in Hilversum. Elk gesprek duurt 45 minuten, uw medewerkers kiezen zelf een datum en een tijdstip. Tijdens de Pensioen3daagse kunnen zij de uitkomsten van de pensioencheck kosteloos bespreken met een van onze pensioenvoorlichters.

Wat moet uw medewerker doen voor pensioen?

Het motto van de Pensioen3daagse is: ‘Wat moet ik doen voor mijn pensioen?’. Wie nu weet wat ie straks krijgt, kan ook nu actie ondernemen als dat nodig is. Om te helpen hebben we een online pensioen- en planningstool: Op Koers. Daarmee krijgen uw medewerkers een compleet beeld van hun inkomen na pensioneren. In dit filmpje ziet u hoe Op Koers werkt.
We bieden de pensioencheck en de pensioengesprekken aan als standaard onderdeel van onze dienstverlening. Dus zonder aanvullende premies of andere kosten voor u en uw medewerkers. 

Wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met onze afdeling relatiebeheer. Gertjan, Mariëlle en Alfred zijn te bereiken op 035 702 34 21.

De Pensioen3daagse is een landelijk initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken, waarvan Koningin Máxima erevoorzitter is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld.