Pensioencheck voor uw werknemers

Weten uw medewerkers wanneer zij met pensioen kunnen. En of zij voldoende gespaard hebben voor hun oude dag? Ook degenen die gescheiden of arbeidsongeschikt zijn? Misschien heeft u medewerkers in dienst die minder uren zijn gaan werken.

Wij nodigen al uw medewerkers uit voor een gratis pensioencheck tijdens de Pensioen3daagse op 5, 6 en 7 november 2019. Doet u mee?

Wat kunt u doen?

Als u de Pensioen3daagse onder de aandacht brengt van uw medewerkers, dan verzorgen wij de pensioengesprekken met hen. Vul hiernaast uw e-mailadres in en klik op 'Verstuur'. Dan ontvangt u direct van ons een kant-en-klare e-mailtekst die u kunt doorsturen naar uw medewerkers. U kunt uw medewerkers ook doorverwijzen naar het ‘pensioenspreekuur' op onze website. Uit ervaring weten we dat de pensioencheck en het persoonlijke pensioengesprek zeer gewaardeerd wordt.
Mogen we dit jaar (weer) rekenen op uw medewerking om de Pensioen3daagse tot een succes te maken? 

Wat is de pensioencheck?

De pensioencheck is een onderdeel van het persoonlijk pensioengesprek bij PNO Media in Hilversum. Elk gesprek duurt circa 40 minuten, uw medewerkers kiezen zelf een datum en een tijdstip. Tijdens de Pensioen3daagse kunnen zij de uitkomsten van de pensioencheck bespreken met een van onze pensioenvoorlichters.We bieden de pensioencheck en de pensioengesprekken aan als standaard onderdeel van onze dienstverlening. Dus zonder aanvullende premies of andere kosten voor u en uw medewerkers. 

Wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op.

De Pensioen3daagse is een landelijk initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken, waarvan Koningin Máxima erevoorzitter is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld.