Hoogste tijd voor een pensioencheck voor uw werknemers!

Hebben uw medewerkers voldoende gespaard voor hun pensioen? Ook degenen die gescheiden of arbeidsongeschikt zijn? Misschien heeft u medewerkers in dienst die minder verdienen omdat zij minder uren werken. Wij nodigen hen en al uw andere medewerkers uit voor een pensioencheck tijdens de Pensioen3daagse op 6, 7 en 8 november 2018.

Doet u ook mee aan de Pensioen3daagse?

Wat kunt u doen?

Als u de Pensioen3daagse onder de aandacht brengt bij uw medewerkers, dan verzorgen wij pensioengesprekken met hen. Als u hiernaast uw e-mailadres invult en op 'Verstuur' klikt, ontvangt u direct van ons een kant-en-klare e-mailtekst die u kunt doorsturen naar uw medewerkers. U kunt uw medewerkers ook doorverwijzen naar ‘de pensioencheck' op onze website. Uit ervaring weten we dat de persoonlijke pensioengesprekken zeer worden gewaardeerd. Mogen we dit jaar (weer) rekenen op uw medewerking om de Pensioen3daagse tot een succes te maken? 

Wat is de pensioencheck?

De pensioencheck is onderdeel van een persoonlijk pensioengesprek bij PNO Media in Hilversum. Elk gesprek duurt 45 minuten, uw medewerkers kiezen zelf een datum en een tijdstip. Tijdens de Pensioen3daagse kunnen zij de uitkomsten van de pensioencheck kosteloos bespreken met een van onze pensioenvoorlichters.

Wat kan uw medewerker doen voor zijn of haar pensioen?

Het motto van de Pensioen3daagse is: ‘Dit kun jij doen voor jouw pensioen!’. Wie nu weet wat ie straks krijgt, kan nu actie ondernemen als dat nodig is. Om te helpen hebben we een online tool: Op Koers. Daarmee krijgen uw medewerkers een compleet beeld van hun inkomen na pensioneren. In dit filmpje ziet u hoe Op Koers werkt.
We bieden de pensioencheck en de pensioengesprekken aan als standaard onderdeel van onze dienstverlening. Dus zonder aanvullende premies of andere kosten voor u en uw medewerkers. 

Wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact op met onze afdeling relatiebeheer. Gertjan en Mariëlle zijn te bereiken op 035 702 34 21.

De Pensioen3daagse is een landelijk initiatief van het platform Wijzer in Geldzaken, waarvan Koningin Máxima erevoorzitter is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld.