Hoe gelukkig wordt u van een gelukkige werknemer?

‘Heel gelukkig!’, zegt geluksprofessor Patrick van Hees.

Volgens hem zijn gelukkige medewerkers productiever, creatiever en socialer. Ook zijn ze minder vaak ziek, leven ze langer en hebben ze meer zin en energie om dingen te ondernemen. Klinkt goed toch? Maar wat is geluk en hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers gelukkiger worden? Op het PNO Media Werkgeversevent 2017 vertelt Patrick van Hees u hier alles over. Zweverig? Zeker niet. Hij is expert op het gebied van geluk en heeft een onderbouwde theorie gebaseerd op drie bouwstenen: Doelen, Oplaadpunten, Mensen. Volgens hem makkelijk te onthouden met het ezelsbruggetje: geluk is D.O.M.

Dat mag u niet missen op dinsdag 31 oktober in het Muziekcentrum van de Omroep.

Pensioenveranderingen 2018

Van 31 oktober t/m 2 november vindt de Pensioen3daagse 2017 plaats. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd om Nederland meer pensioenbewust te maken. PNO Media doet ook mee en organiseert speciaal voor werkgevers het PNO Media Werkgeversevent. Tijdens dit event vertellen we u ook meer over wat er in 2018 op pensioengebied gaat veranderen voor uw medewerkers en waarover u mogelijk vragen kunt verwachten. Dat is dus nog een reden om aanwezig te zijn op 31 oktober. Tot slot staan we kort stil bij het belang van financiële planning voor uw medewerkers als hun pensioen dichterbij komt en welke rol u daarbij kunt spelen.

Win een Financieel Planningstraject

Uw aanwezigheid bij dit event kost u uiteraard niets. Integendeel. Als u zich aanmeldt en het event bezoekt op 31 oktober, maakt u kans op een persoonlijk financieel advies voor uzelf of voor een collega. Die keuze is aan u.

Programma PNO Media Werkgeversevent


14.30 uur  Ontvangst 

15.00 uur  Welkom en start programma                     
                     Veranderingen op pensioengebied 2018
                     Financiële planning ‘Van werk naar Pensioen’

15.30 uur  Hoe gelukkig wordt u van een gelukkige werknemer?
                    Door geluksprofessor Patrick van Hees 

16.00 uur   Borreltijd

Voor wie: iedereen die zich bezighoudt met HR en/of personeelszaken
Wanneer: dinsdagmiddag 31 oktober om 15.00 uur
Waar: Muziekcentrum van de Omroep, Studio 2, Heuvellaan 33 in Hilversum

Ja, ik meld mij aan voor het PNO Media Werkgeversevent 2017