Actueel
Sta eens stil bij je pensioen

Sta eens stil bij je pensioen

woensdag 30 augustus 2017

Zijn er veranderingen omtrent je werk of privéleven? Of verandert er niks?

Voor het Nederlandse publiek begint volgende week een compleet nieuw radio- en tv-seizoen. Dat betekent ook een nieuwe start voor iedereen die werkt aan al die mooie programma’s. Voor de publieke omroep of een commercieel station, op de zender, online en on demand.

De moeite waard

Gelukkig blijft een ding vertrouwd: het pensioen dat je bij de omroepen en in de creatieve sector opbouwt bij PNO Media. Je pensioen beweegt mee met veranderingen op het werk en in je privéleven. Maar zelfs als er niets verandert, is pensioen best de moeite waard om eens bij stil te staan. Steeds meer mensen doen dat. Niet alleen omdat hun pensioen dichtbij komt, maar ook om te zien wat het pensioen dat zij bij verschillende werkgevers hebben opgebouwd in totaal oplevert.

Krijg je later genoeg pensioen?

Toch hebben zes op de tien Nederlanders nog geen goed beeld van hun inkomen als ze met pensioen zijn. Zorg dat jij bij die andere vier hoort en ga naar onze online pensioenplanner Op Koers. Het helpt je om snel antwoord te krijgen op die ene persoonlijke vraag: Krijg ik later genoeg pensioen? Het antwoord is afhankelijk van jouw wensen en verwachtingen. Doorloop Op Koers en ontdek of je later genoeg pensioen krijgt!

10 minuten

Meer tijd heb je niet nodig om je te verdiepen in je pensioen. Via onze financiële planner Op Koers kom je een heel eind. Kijk op pnomedia.nl/opkoers voor meer informatie of log met je DigiD meteen in op MijnPNO en kies voor Op Koers.


Succes! Ook met het maken van al die mooie radio- en tv-programma’s komend seizoen.

Onze regelingen

Download onze uitgebreide brochure waarin al onze pensioenregelingen staan beschreven.