Actueel
Grip op de premie met CDC

Grip op de premie met CDC

zaterdag 19 november 2016

Een gegarandeerde pensioenregeling bij een verzekeraar kan door de lage rente onbetaalbaar worden. Onze CDC-regeling is een interessant alternatief. Het vertrouwde van middelloon tegen een betaalbare premie.

Een verzekerde pensioenregeling kan door de lage rente voor hoofdbrekens zorgen. Is die harde zekerheid een premiestijging van mogelijk tientalen procenten waard? Dat is de vraag waarvoor veel werkgevers staan of binnenkort mee te maken krijgen. Natuurlijk wil je een goede pensioenregeling voor je mensen. Maar grip op de kosten is net zo belangrijk.

Beste van twee werelden

Onze CDC-regeling is een betaalbaar alternatief: een middelloonregeling met een vaste premie. Werknemers hebben dus inzicht in het te verwachten pensioen, omdat het een uitkeringsovereenkomst is. Tegelijk weet een werkgever precies waar hij aan toe is, omdat de premie voor vijf jaar vaststaat. Elke jaar kijken we hoeveel pensioenopbouw er mogelijk is voor de vaste premie. Zo combineren we het beste van twee werelden.

Aanbod

We bieden een betaalbaar alternatief voor een verzekerde regeling: een lagere premie tegen iets minder zekerheid. Dat is ons aanbod aan werkgevers met ongeveer 150 werknemers of meer. Onze CDC-regeling is op maat samen te stellen en bovendien gedurende de contractperiode aan te passen. Tussentijds van regeling wisselen is mogelijk.

Grip op de kosten, inzicht in het te bereiken pensioen en maximale flexibiliteit. Met ons CDC-alternatief is uw klant weer klaar voor de toekomst.

Pensioen van deze tijd

PNO Media biedt pensioen van deze tijd en kijkt graag vooruit. Dat merk je aan onze dienstverlening en zie je terug in onze pensioenproducten. Neem nou onze eigentijdse CDC-regeling. Zo zorgen we er samen voor dat we klaar zijn voor de toekomst.

Meer weten?

Bekijk wat wij voor uw klant in de creatieve sector kunnen betekenen op pnomedia.nl/adviseur. Of bel direct met Marijn Timmerman, onze pensioenconsultant, op 035 702 34 20.

   

Pensioen van deze tijd

PNO Media biedt pensioen van deze tijd en kijkt graag vooruit. Dat merk je aan onze dienstverlening en zie je terug in onze pensioenproducten. Neem nou ons eigentijdse pensioenaanbod. Zo zorgen we er samen voor dat we klaar zijn voor de toekomst.

Meer weten?

Bekijk wat wij voor uw klant in de creatieve sector kunnen betekenen op pnomedia.nl/adviseur. Of bel direct met Marijn Timmerman, onze pensioenconsultant, op 035 702 34 20.

Over PNO Media

PNO Media is het pensioenfonds voor de creatieve sector. Wij zorgen voor een goed en betaalbaar pensioen voor werknemers in de media- en entertainmentindustrie, kunst en cultuursector en creatieve zakelijke dienstverlening.

   

Onze regelingen

Download onze uitgebreide brochure waarin al onze pensioenregelingen staan beschreven.