MPD investeert in leiding en klantencontact

woensdag 6 juli 2016

Pensioenuitvoerder MPD (Media Pensioen Diensten) heeft in nauw overleg met haar klanten, PNO Media en PNOzorg, een investering gedaan in de leiding van het bedrijf en vooral het klantencontact van PNO Media.

Leo Witkamp, tot 1 juli een van de directeuren van MPD, gaat zich als commercieel manager toeleggen op het onderhouden van contacten met klanten en aangeslotenen van PNO Media. Ook gaat hij de acquisitiekracht van PNO Media versterken. Hij wordt daarin ondersteund door Marijn Timmerman die sinds 6 juni bij MPD actief is als pensioenconsultant. Witkamp: “We hebben customer intimacy hoog in het vaandel staan. Om dat in de huidige tijd waar te maken investeren we nu in klantencontact. Bovendien heeft PNO Media een strategie gericht op groei die we op deze manier invulling geven.”

Zijn plek in de directie wordt ingenomen door Walter Mutsaers, een bekende naam in de pensioen- en verzekeringswereld. Hij was voorheen onder meer directeur van pensioenuitvoerder MN. Hij geeft als directievoorzitter leiding aan de directie van MPD waarin Jeroen van der Put op zijn post blijft. Nelly Altenburg, voorzitter van het bestuur van PNO Media is blij met de versterking en aanpassing. ”De sector staat momenteel vol in de schijnwerpers. Met de komst van Walter Mutsaers en de bijzondere rol voor Leo Witkamp wordt de slagkracht bij de pensioenuitvoerder versterkt.”

Financieel nieuws

Pensioen 2015

Organisatie