Best luxe als het ons lukt

Best luxe als het ons lukt

dinsdag 27 juni 2017

De levensverwachting stijgt en daarmee ook de leeftijd waarop we met pensioen gaan. Toch maakt iedereen daarin zijn eigen keuze. Chris werkt als operator voor CB, distribiteur in media, fashion en healthcare, en vertelt over zijn pensioenambitie.

‘We leveren aan winkels, maar handelen ook de online bestellingen af bij webshops zoals Bol.com. 24 uur per dag, dus dat betekent ook in ploegendienst werken.

Thailand

Mijn pensioen is nog ver weg, maar ik denk er al wel over na. Mijn vrouw Lamai is Thaise en we willen graag in Thailand gaan wonen. Daarmee wachten tot mijn AOW, wil ik niet. Liever maken we die stap ergens tussen mijn 60ste en 65ste. Om onze droom te verwezenlijken, zetten we nu alvast wat geld opzij. Tegen die tijd willen we ons huis verkopen. Met een deel van de opbrengst blijf ik zelf een paar jaar pensioen opbouwen. Dan is er vast nog genoeg over om van te leven.

Luxe

Best luxe als het ons lukt om het op die manier te organiseren. In Thailand ben je voor je oude dag afhankelijk van je familie. Nee, zonder geld of kinderen word je in die landen niet oud. Dan is het bij ons stukken beter geregeld.’

Pensioenkeuzes

Met uw pensioenregeling kunt u uw pensioen afstemmen op uw wensen. De keuzes hiervoor maakt u aan het eind van uw loopbaan, dus op het moment dat u met pensioen wilt. Lees er hier meer over..

Nieuwsarchief

Mist u berichten? Kijk dan eens in ons archief.