Andere baan? Denk ook aan je pensioen!

Andere baan? Denk ook aan je pensioen!

maandag 6 februari 2017

Heb je een nieuwe baan? Gefeliciteerd! Je werkgever meldt je bij ons aan of af. Overweeg je een andere baan? Vergelijk dan ook de pensioenregeling die daarbij hoort.

Je pensioenregeling zorgt naast een pensioenuitkering voor later ook voor een uitkering voor je partner en kinderen, mocht je komen te overlijden.

Sollicitant of overweeg je een andere baan?

Solliciteer je op een functie bij een werkgever met een pensioenregeling bij PNO Media? Informeer dan ook bij die werkgever aan welke PNO pensioenregeling hij deelneemt. Overweeg je een andere baan? Vergelijk dan de pensioenregeling die daarbij hoort met je huidige pensioenregeling. In beide gevallen kun je de Pensioenvergelijker gebruiken.

Is je nieuwe werkgever niet bij ons aangesloten?

Dan stopt de pensioenopbouw bij PNO Media. Ga je ergens anders pensioen opbouwen, dan kun je ervoor kiezen om je opgebouwde pensioen mee te nemen naar deze nieuwe pensioenuitvoerder. Dit heet pensioen- of waardeoverdracht. Je kunt je opgebouwde pensioen ook bij PNO Media laten staan.

In of uit dienst

Meer informatie over wat een nieuwe baan betekent voor uw pensioen, vindt u op deze website. Kies voor Nieuwe baan of  Uit dienst.

Nieuwsarchief

Mist u berichten? Kijk dan eens in ons archief.