Meer pensioen, zelfde premie

Een lage rente maakt pensioen duur. Des te meer reden om het maximale uit de pensioenpremie te halen, zodat pensioen betaalbaar blijft. Bij PNO Media doen we dat op 3 manieren:

1.

 

We bieden een betaalbaar alternatief voor een verzekerde regeling

Middelloon behouden, maar dan met een betaalbare premie. Dat kan met onze middelloonregeling met vaste premie (CDC-regeling). Bij de huidige lage rente is een harde garantie duur. Kiest u voor een harde garantie en een hoge premie (bij een verzekeraar) of een lagere premie, indexatie op termijn en iets minder zekerheid (ons aanbod)? Met onze beleggingen kunnen we een hoger verwacht pensioenresultaat bieden per ingelegde euro.

2.

 

We maken van pensioen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde

U wilt het pensioen goed regelen voor uw medewerkers. Een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde, maar ook betaalbaar. Dat kan met de verschillende pensioenregelingen die PNO Media biedt. En natuurlijk kunt u de regeling tussentijds altijd aanpassen. Zo groeit uw pensioenregeling mee met uw onderneming.

3.

 

We zijn een stichting en hebben geen winstoogmerk

PNO Media is een stichting en heeft daarom geen winstoogmerk. Dat vertaalt zich in een hoger pensioen. Elke euro die we verdienen met beleggen, komt ten goede aan u en uw medewerkers.