Actueel
PNO Media wint Pensioen Pro Award

PNO Media wint Pensioen Pro Award

maandag 24 juni 2019

PNO Media heeft donderdagavond 20 juni tijdens het Pensioen Pro jaarcongres de Pensioen Pro Award gewonnen in de categorie Innovatie. Wij kregen de prijs voor de nieuwe gecombineerde db/dc-regeling: PNO DC life cycle.

In zijn commentaar noemt de jury deze nieuwe pensioenregeling ‘uitdagend en innovatief’. “PNO Media biedt als eerste bedrijfstakpensioenfonds een gecombineerde db/dc-regeling aan. Het fonds wacht de uitkomsten van de discussie over het nieuwe pensioenstelsel niet af, maar onderneem zelf actie.”

‘Wij zijn drie jaar geleden begonnen met het nadenken over een hybride pensioenregeling’, zegt Nelly Altenburg, voorzitter van PNO Media. ‘We zijn een grotendeels vrijwillig bpf en willen aantrekkelijk zijn voor de vele bedrijven in de creatieve sector die nog niet zijn aangesloten. Dat zijn vaak werkgevers met geen of een matige pensioenregeling. Uit gesprekken met hen bleek dat zij willen kunnen kiezen voor een dc-regeling. Als je die niet kunt bieden, is het buitengewoon moeilijk om in gesprek te komen.’

PNO DC life cycle is een samenwerking tussen PNO Media, Kempen Capital Management en BNP Paribas. Wil je meer weten over deze nieuwe pensioenregeling? Check dan de website voor PNO DC life cycle.

Foto boven: Nelly Altenburg van PNO Media en Walter Mutsaers (rechts) van uitvoerder MPD hebben de Pensioen Pro Award ontvangen uit handen van Hamadi Zaghdoudi (WTW), op donderdag 21 juni 2019 tijdens de Pensioen Pro Awards 2019 in Amsterdam.

Theme picker

Onze regelingen

Download onze uitgebreide brochure waarin al onze pensioenregelingen staan beschreven.