Later goed geregeld? Check het nu!

Later goed geregeld? Check het nu!

woensdag 28 oktober 2020

Op 3, 4 en 5 november vindt de 10e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Ook wij doen mee.

Tijdens deze drie dagen vraagt PNO Media aandacht voor jouw pensioen. Ga ermee aan de slag. Dit kan op allerlei manieren.

Doe de pensioentest!

Heb jij later goed geregeld? Check in 2 minuten of jij goed op weg bent naar jouw pensioen. Doe de pensioentest en check jouw score. Je krijgt ook handige tips om je verder in je pensioen te verdiepen, zoals een verwijzingen naar mijnpensioenoverzicht.nl. Hier vind je een totaaloverzicht van jouw pensioen dat je tot nu toe hebt opgebouwd bij verschillende werkgevers. Je ontdekt ook op welke leeftijd je met pensioen kunt.

Verandert er iets in je leven? Check dan ook je pensioen

Pensioen is voor veel mensen een ‘ver van mijn bed show'. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of je krijgt onverhoopt met een overlijden in je gezin te maken. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben op jouw pensioen. Pensioen is dus je hele leven door actueel.

Vraag hulp als je er zelf niet uitkomt

Je bezig houden met pensioen is niet het makkelijkste om te doen. Je hoeft er niet alleen voor te staan. Vraag om hulp. Dat kan op de volgende manieren:
  • Ga naar pensioen3daagse.nl/vragen voor de meest gestelde vragen over pensioen.
  • Stel je vraag aan ons via de telefoon: 035 702 34 56.
  • Stel je vraag aan ons via e-mail.

Theme picker

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.