Doe mee aan ons klantonderzoek

Doe mee aan ons klantonderzoek

vrijdag 12 juni 2020

We proberen onze dienstverlening continu te verbeteren. Daarom zijn we benieuwd naar wat je van ons vindt. We nodigen iedereen die pensioen opbouwt bij ons of pensioen van ons ontvangt uit om deel te nemen aan een klantonderzoek. Zodat we weten wat er goed gaat en waar we nog aan moeten werken.

We hebben het onafhankelijk onderzoekbureau MarketResponse gevraagd om het klantonderzoek voor ons uit te voeren. Onder de deelnemers van het onderzoek verloten wij 10 cadeaubonnen van Bol.com ter waarde van € 50,-. De uitnodigingen voor het onderzoek worden vanaf 18 juni verstuurd. Je kunt deelnemen aan het onderzoek tot en met donderdag 2 juli. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De informatie die je verstrekt wordt anoniem verwerkt, tenzij je zelf aangeeft dat MarketResponse je naam gekoppeld aan je antwoorden aan ons mag doorgeven.

Heb je vragen over het onderzoek? Bel MarketResponse via 033 330 333 of stuur een e-mail naar Marketresponse. Heb je een vraag over je pensioen bij PNO Media? Neem dan contact met ons op.

 

 

Theme picker

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.