PNO Media update tijdens coronacrisis

PNO Media update tijdens coronacrisis

woensdag 30 september 2020

Het coronavirus blijft ons allemaal bezighouden, en dus ook PNO Media. We houden u graag op de hoogte van wat er speelt op pensioengebied in deze bijzondere tijden.

Wij zijn bereikbaar

Tussen 8.00 en 17.30 uur kunt u ons gewoon telefonisch bereiken met uw vragen. De wachttijden zijn vooralsnog niet langer dan normaal, maar dat kan natuurlijk veranderen. Als het kan, stel dan uw vraag via e-mail. Onze contactgegevens vindt u hier.

Bijeenkomsten gaan niet door

De pensioengesprekken bij ons op kantoor gaan voorlopig niet door. In dringende situaties is het mogelijk om een afspraak te maken voor een telefonisch pensioengesprek.
De maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten voor bijna-gepensioneerden vinden tijdelijk niet plaats. Bijna-gepensioneerden kunnen contact met ons opnemen met hun vragen.
Ook voor andere bezoeken is ons kantoor voorlopig niet toegankelijk.

Wij betalen uw pensioen

Krijgt u al pensioen van ons? Dan verandert er voor u niets. De uitbetaling volgt automatisch. Op onze website vindt u alle betaaldata in 2020. Het is afhankelijk van uw bank hoe lang het duurt voordat het bedrag op uw rekening is bijgeschreven.

Werktijdverkorting en pensioenopbouw

Vraagt uw werkgever werktijdverkorting aan in verband met de coronacrisis? Dan heeft dat geen gevolgen voor uw pensioenopbouw. Bij werktijdverkorting betaalt uw werkgever in de meeste gevallen uw volledige loon uit. Voor een deel hiervan ontvangt uw werkgever een tijdelijke WW-uitkering van het UWV. PNO Media blijft dan dezelfde premie ontvangen en er verandert niets in uw pensioenopbouw.

Financiële situatie

De coronacrisis heeft gevolgen voor de financiële situatie van PNO Media. Zo kan de kans op een pensioenverlaging toenemen. We informeren u hierover via de maandelijkse publicatie van onze actuele dekkingsgraad.

We zetten ons er maximaal voor in om u te blijven helpen op de manier die u van ons gewend bent. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan informeren we u via deze pagina.

Theme picker

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.