Maak kennis met uw verantwoordingsorgaan!

Maak kennis met uw verantwoordingsorgaan!

maandag 11 maart 2019

De leden van het verantwoordingsorgaan van PNO Media zijn de stem van de werknemers, gewezen werknemers en pensioengerechtigden. Wij spreken met het bestuur over de verschillende onderwerpen die voor u van belang zijn. Waar uw mening belangrijk is, gaat het bestuur met ons in gesprek.

Samen zorgen we ervoor dat wij nu en later van een goed pensioen kunnen genieten. Wij willen hier graag transparant over zijn en zullen u daarom vaker via de website van het fonds informeren.

Wilt u dat wij over een specifiek onderwerp met het bestuur in gesprek gaan, of heeft u een andere vraag voor het VO dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen geen individuele vragen over uw individuele pensioen in behandeling nemen, wel vragen die het beleid van het fonds betreffen.

Welke middelen heeft het verantwoordingsorgaan tot zijn beschikking?

Elk jaar geven wij in het jaarverslag van PNO Media ons oordeel over het handelen van het bestuur, het gevoerde beleid en over beleidskeuzes voor de toekomst. Daarnaast hebben wij een adviesrecht op een aantal onderwerpen. Denk hierbij aan:
  • de premie;
  • het beloningsbeleid;
  • het indexatiebeleid;
  • de klachten- en geschillenprocedure.
  • Transparantie begint met kennismaking. Daarom stellen de 12 leden van het verantwoordingsorgaan zich graag aan u voor. Wilt u weten wie wij zijn? Lees dan hier meer. Ook kunt u contact met ons opnemen.

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.