‘Wij zorgen ervoor dat het goed geregeld is’

‘Wij zorgen ervoor dat het goed geregeld is’

vrijdag 15 februari 2019

Met je pensioenregeling spaar je niet alleen voor je oude dag. Ook voor de periode daarvóór biedt de regeling financiële bescherming. Dat is een fijn idee.

Yvi zorgt als personeelsadviseur bij Skyhigh TV voor de in-, door- en uitstroom van ruim 150 collega’s en vertelt wat dit voor haar betekent.

Human interest

‘We hebben zo’n veertig tv-producties lopen. Voor zowel publieke als commerciële zenders. Denk aan programma’s als Over mijn Lijk, De Slimste Mens en House Rules. Veel van onze producties zijn human interest programma’s. Voor mij hoort dat ook bij Skyhigh TV; belangstelling in de mens. In kleine teams werken we hard én met oog voor elkaar. Als het iemand om wat voor reden ook teveel wordt, voelt die persoon zich veilig genoeg om dat aan te geven.

Arbeidsongeschikt

Met elkaar zorgen we ervoor dat de productie doorloopt. Die aanpak werkt. In de zes jaar die ik bij Skyhigh TV werk, is arbeidsongeschiktheid nog niet voorgekomen. Toch is het goed om te weten dat de pensioenregeling bij PNO onze werknemers daartegen beschermt. Veel van onze, vooral jonge, medewerkers weten dat niet en staan daar ook niet bij stil. Zij bedenken en maken veel liever nieuwe en originele tv-producties. En zo hoort het ook. Als wij er dan maar voor zorgen dat het voor hen goed geregeld is.’

Wat regelt PNO Media voor jou bij arbeidsongeschiktheid?

Behalve een ouderdoms- en nabestaandenpensioen, is er in de meeste pensioenregelingen bij PNO Media een regeling voor als je arbeidsongeschikt wordt. Lees er hier meer over.

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.