Weet jij wat je terugkrijgt voor je pensioenpremie?

Weet jij wat je terugkrijgt voor je pensioenpremie?

woensdag 25 juli 2018

Bij PNO Media bouw je elk jaar pensioen op over je salaris van dat jaar. Daarvoor betalen jij en je werkgever maandelijks een pensioenpremie. Wat krijg je hiervoor?

Na je pensioen ontvang je een uitkering die is gebaseerd op het gemiddeld verdiende salaris in je hele carrière, niet op het laatstverdiende salaris. Het is dus niet zo dat je standaard 70% van je laatstverdiende salaris krijgt na je pensioneren. Wel is het zo dat wie vandaag met pensioen gaat, ongeveer 3 tot 4 keer zijn of haar pensioeninleg terugkrijgt.

Wat is er verzekerd?

Je pensioenregeling zorgt naast een pensioenuitkering voor later ook voor een uitkering voor je partner en kinderen, mocht je komen te overlijden. Bovendien is in je pensioenregeling meestal geregeld dat als je arbeidsongeschikt wordt, de pensioenopbouw gewoon doorloopt. Mogelijk heb je bij arbeidsongeschiktheid recht op een aanvullend arbeidsongeschiktheidspensioen van PNO Media.

Welke regeling heb ik?

De pensioenregelingen van PNO Media onderscheiden zich op een aantal punten van elkaar. Zo bouw je in de ene regeling meer pensioen op dan in de andere. Ook het partner- en wezenpensioen verschilt per pensioenregeling. Op MijnPNO vind je alle details van de pensioenregeling waaraan jij meedoet, maar ook de actuele stand van je pensioen. Weet je hoe jouw pensioenregeling eruitziet?

Jouw pensioenregeling

PNO Media kent meerdere pensioenregelingen. Je werkgever heeft één van die regelingen gekozen. Hoe jouw pensioenregeling eruitziet en waarvoor je bent verzekerd, vind je op MijnPNO. Bovendien kun je er nagaan of je op koers bent met je pensioenopbouw.

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.