Beleggen met een gedachte

Beleggen met een gedachte

dinsdag 10 januari 2017

Beleggen is nodig om uw ingelegde premie te laten groeien, zodat u straks een goed pensioen heeft. Maar groei alleen is niet genoeg, vinden we bij PNO Media.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en investeren niet in bedrijven die het niet zo nauw nemen met mensenrechten, het milieu, en behoorlijk bestuur. Zo blijven we weg van bedrijven die gebruikmaken van kinderarbeid. En ontdekken we dat één van de bedrijven in ons portfolio zich hieraan toch schuldig maakt, dan zetten we ons in om de directie op andere gedachten te brengen. Lukt dat niet, trekken we ons terug als investeerder en doen we in het vervolg geen zaken meer. Verantwoord beleggen noemen we dat.

Wilt u meer weten over ons verantwoord beleggingsbeleid of weten welke bedrijven en landen op onze uitsluitingslijst staan? Kijk op: pnomedia.nl/verantwoordbeleggen

Meest duurzame pensioenfondsen

De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling onderzoekt ieder jaar het beleggingsbeleid van Nederlandse pensioenfondsen. Al jaren eindigt PNO Media hoog in de lijst van meest duurzame fondsen.

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.