In een paar minuten weet je meer

In een paar minuten weet je meer

woensdag 28 december 2016

Je pensioen beweegt mee met veranderingen in je privéleven en op je werk. Maar ook als er niets verandert, is pensioen best de moeite waard om eens bij stil te staan. Al is het maar tien minuten. Iskander vertelt over wat het hem heeft opgeleverd.

“In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen over startups. Ooit hoop ik ook een eigen bedrijf te starten. Vooral de zelfstandigheid en vrijheid om zelf keuzes te maken, trekt mij. Dat mis ik in mijn pensioen. Ik betaal elke maand verplicht een flink deel van mijn salaris aan premie, maar heb geen enkele invloed op wat ermee gebeurt.

Daarom sta ik er eigenlijk ook nooit bij stil. Ik denk dat veel jongeren er zo over denken. Toch heb ik op advies van mijn werkgever de online pensioenplanner van PNO eens doorlopen. Ik was best verrast door hoe in Op Koers pensioen stapsgewijs en begrijpelijk wordt uitgelegd. En wat ik in tweeënhalf jaar heb opgebouwd.

Na tien minuten wist ik dat mijn werkgever het prima voor ons geregeld heeft. En er blijkt meer mogelijk dan ik dacht.”

10 minuten

Meer tijd heb je niet nodig om je te verdiepen in je pensioen. Via onze financiële planner Op Koers kom je een heel eind. Klik hier voor meer informatie.

Ga naar Op Koers

Lig jij op schema met je pensioenopbouw? Check het nu!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ontvang het laatste pensioennieuws via onze e-nieuwsbrief. Schrijf je in via MijnPNO.